ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Τα “Κακά παιδιά” το 2020 ξανά στη μεγάλη οθόνη!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Τα “Κακά παιδιά” το 2020 ξανά στη μεγάλη οθόνη!
Κινηματογραφικα νεα

Μετά από πολλά χρόνια σχεδιασμού, αναβολών και συζητήσεων, ο Will Smith και ο Martin Lawrence θα επιστρέψουν για μια τρίτη ταινία στη σειρά «Κακά παιδιά». Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει το βέλγικο δίδυμο, Adil El Arbi και Bilall Fallah, ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Chris Bremner.

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Smith στο Instagram, όπου οι δύο συμπρωταγωνιστές τόνισαν με ενθουσιασμό πως η ταινία «Bad Boys For Life» είναι γεγονός. Η έναρξη των γυρισμάτων έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο έτος, ενώ η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2020.

Η παραγωγή της ταινίας είχε κολλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του φορτωμένου προγράμματος του Smith, καθώς και τις αλλαγές σκηνοθετών και σεναριογράφων. Ο Michael Bay είχε εκφράσει αρχικά το ενδιαφέρον για τη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας, αλλά σε συνδυασμό με το κασέ του Smith, η περίπτωση κρίθηκε ιδιαίτερα ακριβή. Στη συνέχεια οι παραγωγοί στράφηκαν στον Joe Carnahan, ο οποίος όμως τελικά αποχώρησε λόγω προγράμματος.

Πηγή: clickatlife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked