Υπερήρωες και τέρατα στα επόμενα κινηματογραφικά σχέδια του Συλβέστερ Σταλόνε

Υπερήρωες και τέρατα στα επόμενα κινηματογραφικά σχέδια του Συλβέστερ Σταλόνε
Κινηματογραφικα νεα

Παράλληλα με τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας «Ράμπο» και της επικείμενης κυκλοφορίας του «Creed 2» στις 29 Νοεμβρίου, ο Sylvester Stallone ετοιμάζει άλλα δύο σχέδια – την ταινία υπερ-ηρώων «Samaritan» και το θρίλερ «Hunter».

Ο Stallone έχει εμπειρία από μεταφορές κόμικ – τόσο με το (απογοητευτικό, αλλά διασκεδαστικό) «Δικαστής Ντρεντ» όσο και το «Φύλακες του Γαλαξία 2» της Marvel, αλλά το «Samaritan» αναμένεται να είναι πιο «σκοτεινό» στην προσέγγιση του. Δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία για την παραγωγή, πέραν του ότι τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα στο 2019.

Η παραγωγή του «Rambo 5: Last Blood» έχει ήδη ξεκινήσει

Αντιθέτως υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την άλλη ταινία που ετοιμάζει ο Stallone, το «Hunter». Το θρίλερ είναι βασισμένο σε μυθιστόρημα του James Byron Higgins το οποίο ήρθε στην αντίληψη του Stallone το 2009, όταν και υπήρχαν σκέψεις να ενσωματώσει ορισμένα στοιχεία σε σενάριο για ταινία «Ράμπο». Εν τέλει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να γυρίσει μια ταινία εξολοκλήρου βασισμένη στο βιβλίο, με τον Stallone να αναλαμβάνει τον ρόλο του Nathaniel Hunter, ο οποίος κυνηγά ένα τέρας που απειλεί την ανθρωπότητα.

Οι δύο ταινίες θα κυκλοφορήσουν μέσω της Balboa Productions του Σταλόνε, με την εταιρεία παραγωγής να έχει στο πρόγραμμα της κι άλλες ταινίες, πέραν των δυο προαναφερθέντων. Ανάμεσα σε αυτές είναι η μεταφορά των απομνημονευμάτων «Ghost: My Thirty Years As An FBI Undercover Agent» που έγραψε ο πρώην πράκτορας του FBI Michael McGowan με τον Ralph Pezzullo. Το βιβλίο περιγράφει τις εμπειρίες του McGown στην πολύχρονη καριέρα του, κατά την οποία διείσδυσε σε εγκληματικές οργανώσεις σε πάνω από 50 υποθέσεις.

Πηγή: clickatlife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked