ΠΑΛΛΑΣ Σύρου: Τρεις από τις καλύτερες ταινίες που έχει προβάλλει ποτέ!

ΠΑΛΛΑΣ Σύρου: Τρεις από τις καλύτερες ταινίες που έχει προβάλλει ποτέ!
Κινηματογραφικα νεα


Δεκάδες είναι οι ταινίες που έχουμε ως τώρα απολαύσει στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου ΠΑΛΛΑΣ στη Σύρο, αναπαυμένοι σε αυτές τις άνετες θέσεις του παρέα με το αγαπημένο μας φρεσκομυριστό βουτυράτο ποπ κορν του. Εμείς, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τρεις που σίγουρα έχουν μείνει στη μνήμη σας και που ίσως έχουν δημιουργήσει κομβικές βραδιές στη ζωή σας.

Πάμε λοιπόν!

Νο1: Inception

Ο Ντι Κάπριο ερμηνεύει τον Ντομ Κομπ, έναν εξειδικευμένο κατάσκοπο – κλέφτη ιδεών που εξάγει κρυφά πολύτιμες πληροφορίες από το ασυνείδητο μυαλό των στόχων του ενώ αυτοί κοιμούνται και ονειρεύονται. Μη μπορώντας να επισκεφτεί τα παιδιά του, του προσφέρεται μια ευκαιρία να αποκτήσει την παλιά του ζωή με αντάλλαγμα ένα σχεδόν ακατόρθωτο έργο: την “απαρχή”, την εμφύτευση μιας ιδέας μέσα στο υποσυνείδητο ενός στόχου.

Η ταινία έγινε τεράστια εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία και έλαβε 8 υποψηφιότητες Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων και για Καλύτερη Ταινία, κερδίζοντας 4 τεχνικά βραβεία.

Νο2: 12 χρόνια σκλάβος

Ένας ελεύθερος μαύρος, ζούσε στη Νέα Υόρκη μέχρι τη στιγμή που ξαφνικά απήχθη και πουλήθηκε ως σκλάβος. Ο Σόλομον που βρέθηκε αντιμέτωπος με την σκληρότητα αλλά ταυτόχρονα και την καλοσύνη του ιδιοκτήτη του, αγωνίστηκε για να παραμείνει ζωντανός και να διατηρήσει όση αξιοπρέπειά του είχε μείνει. Δώδεκα ολόκληρα χρόνια θα ζήσει αυτό το Γολγοθά, κατά τη διάρκεια των οποίων είχε την ευκαιρία να γνωρίσει έναν Καναδό, που θα του αλλάξει τη ζωή μια για πάντα.

Νο3: 2012

Το 2009 ένας Αμερικανός γεωλόγος επιβεβαιώνει με στοιχεία ότι σε τρία το πολύ χρόνια επίκειται μια τεράστια καταστροφή του πλανήτη. Όταν φτάσει η ώρα, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ως τον Τζάκσον Κέρτις, χωρισμένο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, όλοι οι κάτοικοι της Γης θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές θέαμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked